честито колега!Значи тая букса е за управлението на клапите на климатроника и за топло-студено.На тоа модел Алфа винаги това моторче за топло-студено е преебано,и като дадеш на контакт непрестанно се чува едно чаткане.Проблема се решава по следния начин:Вземаш един лист от ножовка и прорязваш буксата точно през средата вертикално.включваш само лявата част-тя е за клапите в таблото,а дясната оставаш да виси.Включваш я само два пъти годишно.Като стане студено да премести клапата за топъл въздух и обратното.А през това време всичкия реглъж за въздуха по таблото работи.Ако нещо не ти е ясно пиши на скъпе ще ти обесня по подробно.Дано да съм полезен с тая глупост дето сам я измислил,но е решение на нещата поне временно.Моето временно е седма година.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата ми придобивка
Collapse
X
-
Благодаря на всички за идейте и информациятаще видя какво ще я правя таз букса щом вече знам за какво е ще го мисля
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
хм, колеги сега се зачетох и видях буксата, та да попитам. Не съм се ровил и не съм видял букса, но сутринта ми се наложи да пусна климатроника на топло, (да не казвам хладно) че студ си беше, но при загряла кола на 70 градуса си духаше почти топло, а бях настроил климата на максимум!
Та този проблем от там ли е или има и друг проблем?
Как да го реша?Last edited by Nasko; d.m.y г., 18:34.
С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщениехм, колеги сега се зачетох и видях буксата, та да попитам. Не съм се ровил и не съм видял букса, но сутринта ми се наложи да пусна климатроника на топло, (да не казвам хладно) че студ си беше, но при загряла кола на 70 градуса си духаше почти топло, а бях настроил климата на максимум!
Та този проблем от там ли е или има и друг проблем?
Как да го реша?Alfa Romeo 164 Super T.SPARK
Comment
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеКакво стана с колата колега?когато дойдохме до вас с Марян
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеЕми нищо седи си пред блока.А с тебе се запознахме оня ден ама ти май неразбра че аз съм acko88когато дойдохме до вас с Марян
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеЕми да ти си мълчиш не казвашама сега пропусна,ааа е некво кофти да искоча и да кажа еййй аз сам ацко88
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеХаха еее обикновенно Мариян ме представяама сега пропусна,ааа е некво кофти да искоча и да кажа еййй аз сам ацко88
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Колицата ще се продава на части,моя проект пропадна затова колата се продава на части ако някой му трбва нещо има тема в "Продава"Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Comment
Comment